søndag 13. juli 2008

Sportrening ved Revhiholen

I dag har vi trent spor ved Revhiholen. Umbro gikk 3 spor.

Spor 1 - Grusspor, med noen pølsebiter, og noen gjenstander. Her startet han bra, men sporet var nok litt for ferskt, og det var litt vind, så det var nok litt mye fert ved siden av sporet. Fant pølsebitene, men brydde seg ikke mye om gjenstandene. Kanskje jeg skal prøve å legge pølsebiter inni gjenstandene, i stedet for under, neste gang? Ble litt forstyrra av en annen hund som kom inn fra sitt spor, men tok seg fint inn ogjen. Fant sluttgjenstanden.

Spor 2 - Grusspor, som det forrige. Fulgte selve sporet bedre. Fant pølsebitene, men ga blaffen i gjenstandene. Fant slutten.

Spor 3 - Skogsspor, ca. 200m. med sluttgjenstand. Variert terreng, myr, tørr skogbunn. Kort sporoppsøk. Umbro slo greit på sporet, og fulgte det fint. Begynte å virre litt etter ca. 100 m. Hadde fert av dyr av noe slag?, men tok seg så fint inn igjen, og gikk tydelig spor, og ikke overværssøk. Fant slutten.

Vi skulle egentlig ha gått et spor til, men, været ble litt for utfordrende. Et kraftig tordenvær ble liggende en times tid over treningsområdet, så vi avsluttet treninga.

Ingen kommentarer: