mandag 31. mars 2008

Tur i skogen

Det ble ingen ordentlig trening på oss i går, men en tur i skogen, ble det i alle fall. Regnet bøtta ned, og det var ordentlig sørpete. Deilig å gå tur et sted der Umbro kan løpe løs og bruke seg litt :-) Han fikk søke etter godbiter og ball også. Etterpå dro vi til Biltilsynet og kjørte litt lydighet. Dette kan vi litt av nå, i allefall når vi er alene... Vi trente på Fri ved fot med høyre/venstrevendinger og helt om. Umbro begynner å bli flink til å følge med. Vi trente også på sitt og dekk under marsj.

Vi begynner å få til apporteringa nå. I alle fall er vi på god vei. Umbro løper ut til apporten, men har en lei tendens til å ville leke litt med den, før han løfter den opp med munnen. Noen ganger har han lett for å slippe gjenstanden på tur inn, men begynner å bli flinkere til å holde den fast. Dette skal vi greie!

Det er greit å apportere apportbukken, men vanskelig å overføre til andre ting. Jeg prøvde å bruke ei isskrape. Da ble han helt forvirra, og gikk til bilen, der jeg hadde lagt fra meg den "ordentlige" apportbukken. Det kan visst være lurt å bytte litt på hva som skal apporteres, ja. Vi fikk det til etter hvert :-)

Ingen kommentarer: